Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου

 

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων & συμμόρφωση GDPR

Η εταιρεία «ΠΡΩΙΟΥ ΑΦΟΙ» στην οποία ανήκει η διαχείριση του Small Paradise Andros και η ιστοσελίδα smallparadiseandros.gr, η οποία έχει συσταθεί και λειτουργεί κατά τις διατάξεις του ελληνικού δικαίου και εδρεύει στην Άνδρο, διατηρεί και επεξεργάζεται τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα του κάθε χρήστη, τα οποία οικειοθελώς παρέχει για την επικοινωνία του με την εταιρεία και για την πραγματοποίηση κρατήσεων διαμονής.

Ο χρήστης έχει δικαίωμα, όποτε θελήσει, να ζητήσει από την εταιρεία να διαγράψει από τα αρχεία της τα προσωπικά και ευαίσθητα δεδομένα του.

Η εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να διασφαλίσει την ασφαλέστερη συλλογή, μεταφορά και αποθήκευση των καταχωρηθέντων προσωπικών στοιχείων του κάθε χρήστη. Τα δεδομένα πρέπει να συλλέγονται και να επεξεργάζονται μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο. Ποτέ δεν πρόκειται να πουλήσει, νοικιάσει ή να διανείμει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο ή να δημοσιοποιήσει τα προσωπικά στοιχεία χρηστών.

Συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε προσωπικές πληροφορίες για τους εξής λόγους:

  1. Παρακολούθηση επισκεψιμότητας ιστότοπων

Όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, έτσι και αυτός, χρησιμοποιεί το Google Analytics (GA) για να παρακολουθεί την δραστηριότητα των χρηστών. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα, για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων, που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας, και για να δούμε την πορεία τους μέσα στον ιστότοπο. Παρόλο που η Google Analytics καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική σας θέση, η συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας κάνει προσωπικά γνωστούς σε εμάς. Η Google Analytics καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση σας, αλλά η Google δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Θεωρούμε ότι η Google είναι ένας τρίτος φορέας επεξεργασίας δεδομένων. Η απενεργοποίηση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησης σας (browser), θα αποτρέψει την Google Analytics από την παρακολούθηση οποιουδήποτε μέρους της επίσκεψής σας σε σελίδες εντός αυτού του ιστότοπου.

  1. Εκδήλωση ενδιαφέροντος διαμονής μέσω φόρμας στην ιστοσελίδα

Κατ’ αρχήν, συλλέγουμε αποκλειστικά τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειαζόμαστε, για την αποστολή προσφοράς διαμονής και την επικοινωνία με όσους οικειοθελώς το επιθυμούν . Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε, δεν θα θα μεταβιβαστεί ή θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε τρίτο φορέα επεξεργασίας δεδομένων.

Σχετικά με τον διακομιστή αυτού του ιστοτόπου:

Όλη η διαδικτυακή κίνηση (μεταφορά αρχείων) μεταξύ αυτού του ιστότοπου και του προγράμματος περιήγησής σας είναι κρυπτογραφημένη και μεταφέρεται μέσω του πρωτοκόλλου HTTPS. Το HTTPS είναι το ουσιαστικά ίδιο με το HTTP με τη διαφορά ότι διαθέτει μία επιπλέον βαθμίδα ασφαλείας, την SSL (Secure Sockets Layer), μέρος ενός ευρύτερου πρωτοκόλλου ασφαλείας το οποίο ονομάζεται Transport Layer Security (TLS). Δουλειά του TLS είναι να ελέγχει αν ο ιστότοπος, που φορτώνετε στον browser σας είναι πραγματικά αυτός που θέλετε να επισκεφτείτε, ενώ επίσης κρυπτογραφεί όλα τα στοιχεία που διαβιβάζονται σε πραγματικό χρόνο, προσφέροντας ιδιωτικότητα και ασφάλεια στις συναλλαγές και στην μεταφορά των δεδομένων των χρηστών.

Σχετική νομοθεσία

Παράλληλα με τα επιχειρησιακά και εσωτερικά συστήματα πληροφορικής μας, ο ιστότοπος αυτός έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται με την ακόλουθη εθνική και διεθνή νομοθεσία όσον αφορά την προστασία δεδομένων και την ιδιωτική ζωή των χρηστών.

Παραβιάσεις δεδομένων

Θα αναφέρουμε κάθε τυχόν παράνομη παραβίαση της βάσης δεδομένων αυτού του ιστοτόπου ή της βάσης δεδομένων κάθε τρίτου φορέα επεξεργασίας δεδομένων σε οποιονδήποτε και σε όλους τους άμεσα ενδιαφερομένους όπως και στις και αρχές, εντός 72 ωρών από την παραβίαση, εφόσον είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αναγνωρίσιμη μορφή, έχουν κλαπεί.

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για οποιοδήποτε από τα παραπάνω ή κάποια διευκρίνηση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.